Начало ММА Крис Сайборг продължава да натиска за реванш с Аманда Нунеш

Крис Сайборг продължава да натиска за реванш с Аманда Нунеш

Крис Сайборг продължава да натиска за реванш с Аманда Нунеш
0

Шампионката на Белатор в категория „перо“ при жените – Крис Сайборг, очевидно не е забравила за сънародничката си и нейна бивша колежка Аманда Нунеш.

Двете дами се срещнаха в края на 2018-та, когато „Лъвицата“ спечели чрез нокаут и взе UFC титлата на Джустино в категория „перо“. Всички очакваха реванш между двете, който да им донесе невиждани хонорари, но през 2019-та Сайборг напусна UFC и Дейна Уайт.

Embed from Getty Images

След пристигането си в Белатор бразилката веднага спечели пояса в дивизия „перо“, побеждавайки Джули Бъд.

Сега изглежда Джустино отново е насочила поглед към недовършената си работа с Нунеш, а според Сайборг интерес за осъществяването на подобна среща има и президентът на Белатор – Скот Кокър.

„Скот вече е пращал бойци от Белатор, които да се бият срещу хора от Ризин в Япония“, сподели 34-годишната шампионка.

Embed from Getty Images

„Ние сме отворени за един такъв мач. Наскоро победих Джулия Бъд, която не бе губила в 8 поредни двубоя. Конкуренцията тук е на ниво. Кат Зингано е последната, която победи Нунеш и тя също е при нас.

Сега Нунеш трябваше да защитава титлата си срещу опонент, който победих без никакви проблеми. След това ще направят реванш с Валентина Шевченко и с това свършват качествените ѝ съперници.

Ако Дейна е заинтересован от това да направи супер мач за феновете, то аз не виждам какъв е проблемът да не направим мач между двете организации. Точно както е в бокса“, добави Сайборг.