Начало ММА Купонът за Конър не свършва, появи се на NBA мач и цапардоса театрално талисмана на почивката

Купонът за Конър не свършва, появи се на NBA мач и цапардоса театрално талисмана на почивката

Купонът за Конър не свършва, появи се на NBA мач и цапардоса театрално талисмана на почивката
0

Човек понякога се пита как по-точно ирландската ММА звезда Конър Макгрегър се подготвя за мача си с Майкъл Чандлър. Неговите ангажименти по това да създава шоу за публики на различни спортове не свършват.

Поредният пример се случи наскоро, когато бившият шампион в две теглови категории на UFC се появи в атрактивен червен костюм на мач на американските баскетболни отбори Miami HEAT и DENVER Nuggets и реши да цапардоса един от талисманите на домакините – голямото пиле „Бърни“. Очевидно всичко беше предварително дирижирано, но дори този малък акт на баскетболното поле взриви публиката.

Участието на Конър в баскетболния ивент е свързано с промотирането на криотерапевтичен спрей, който отпуска болката при травмирани места.

Очакванията на феновете на ММА са Конър да се появи отново в октагона тази година в битка срещу опасния боец Майкъл Чандлър. Двамата вече имаха лек физически и комуникационен сблъсък пред камерите и бяха треньори в бойното риалити на UFC „The Ultimate Fighter“. Двубоят изглежда потвърден на 100 процента, но въпросът кога и къде ще се състои все още виси във въздуха и очаква решителен коментар от президента на организацията Дейна Уайт.