Начало ММА Чандлър гледа към битка с Конър и оттегляне
0

Чандлър гледа към битка с Конър и оттегляне

Чандлър гледа към битка с Конър и оттегляне
0

Майкъл Чандлър заговори за оттегляне от октагона. 36-годишният боец влезе с гръм и трясък в UFC, като нокаутира Дан Хукър през януари 2021-а и получи моментално шанс да се бие за световната титла в лека категория с Чарлз Оливейра. Американецът загуби мача, след което през ноември падна и от Джъстин Гейджи и навлезе в серия от две поредни поражения.

Сега Чандлър ще се изправи срещу Тони Фъргюсън на UFC 274 този уикенд. Двубоят е от голямо значение за развитието на кариерата и на двамата, а в неговото навечерие американецът загатна, че няма желание да остане още дълго в клетката. Вместо това, той гледа към нейния изход, но иска да го направи с гръм и трясък.

Чандлър обяви, че следващият мач, който иска да проведе, е с Конър Макгрегър. „Мнозина предизвикват Конър за пари. Искат да се бият с него заради тази част от монетата. Аз искам да го направя, за да оставя наследство. Искам да проведем такъв мач, за който хората да говорят с години. Затова му казвам – да го направим. След такава битка, човек спокойно може да се оттегли“, коментира Чандлър.