Начало ММА Легенда на UFC отново се качи на леда и предизвика Хабиб (ВИДЕО)

Легенда на UFC отново се качи на леда и предизвика Хабиб (ВИДЕО)

Легенда на UFC отново се качи на леда и предизвика Хабиб (ВИДЕО)
0

Ако мислите, че след края на професионалната си кариера спортистите не напускат къщата и водят заседнал начин на живот, тогава дълбоко се лъжете. Някои от тях се пробват и в други спортове.

В официалния канал на UFC в YouTube беше пуснато видео, в което легендата на смесените бойни изкуства Даниел Кормие, който се пенсионира през 2020 г., отново облече хокеен екип и стъпи на леда.

В ролята на негови треньори влязоха играчите на отбора Анахайм – вратарят Джон Гибсън и нападателите Максим Комтуа и Сам Карик.

Първо, бившият шампион в две тегловни категории сложи амунициите на вратаря и застана пред вратата, но му беше трудно да спаси ударите и дори едвам стоеше прав.

След това той отиде да се преоблече в екипа на полеви играч. Кормие започна да овладява тази позиция, но още първият опит за хвърляне завърши с падане и див смях.

Последният урок за Даниел беше бой на леда. В това му помогна Карик, който му показа техниката на битка. Определено е забавно да гледаш как хокеист учи професионален боец ​​да се бие.

След тренировката Кормие излезе в Instagram с похвална публикация по свой адрес: 

„Винаги съм казвал на тези момчета, че съм най-великият спортист в историята на UFC. Последния път победих Стипе Миочич на кънки. Мисля, че този път се справих още по-добре. Вижте как тренирах с Анахайм и сега съм готов за Хабиб Нурмагомедов. Къде си шампионе? Готови ли сте за 29-1?”, написа Кормие.

Добрият приятел на Кормие – Хабиб Нурмагомедов не остана без отговор. Той написа – „Знаете, че Русия е по-добра от САЩ в хокея“.