Начало ММА Лий отново поиска сблъсък с Махачев

Лий отново поиска сблъсък с Махачев

Лий отново поиска сблъсък с Махачев
0

И двамата бойци искат сблъсък помежду си, но за момента не могат да го направят реалност.

Кевин Лий за пореден път изрази готовност да спори в октагона с Ислам Махачев. Бившият претендент за титлата в лека категория и настоящ номер 8 в ранглистата, е готов да се срещне с дагестанеца в клетката.

За това той намекна в Twitter, в отговор на агента на Махачев-Али Абделазис, който сподели, че се търси опонент за неговия боец.

„Какво? Али, не ми казвай, че трябва да се обърна към Twitter, за да уредим нещата. Колко пъти трябва да си вдигам ръката“ , написа Лий.


Кевин Лий има баланс от 18 победи и 5 загуби в ММА. За последно той победи Грегор Гилеспи с нокаут в първия рунд на събитието UFC 244, което се проведе в началото на ноември.

28-годишният Махачев от своя страна има 18 успеха и само 1 поражение. Той е в серия от 6 поредни победи като не познава вкуса на загубата от над 4 години.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".