Начало ММА Лобов: Конър остава в отбора

Лобов: Конър остава в отбора

Лобов: Конър остава в отбора
0

Спаринг партньорът на Конър Макгрегър – Артьом Лобов, не се съмнява, че ирланецът ще остане в „Straight Blast Gym“. Боецът няма да променя принадлежността си.

На няколко пъти това намекна и треньор Джон Кавана.

В последно време Конър посети „American Top Team“, „Bas Rutten’s Elite MMA“ и други елитни клубове. Бившият шампион в категориите лека и перо продължава трескавата си подготовка в САЩ.

„Конър остава с нас – твърди Лобов. – Ние сме членове на „Straight Blast Gym“. Много спортисти, които вече приключиха своите кариери, откриха собствени зали. Понякога може да тренираме на различни места, но си оставаме членове на нашия клуб.“

Наказанието на Макгрегър вече изтича и ще може да се завърне в Октагона. Все още няма официална информация кой е следващият му съперник.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.