Начало ММА Лудост: Диего Санчес е боксова круша по време на тренировките си

Лудост: Диего Санчес е боксова круша по време на тренировките си

Лудост: Диего Санчес е боксова круша по време на тренировките си
0

Работата на Диего Санчес и треньорът му Джошуа Фабиа предизвика големи въпросителни. В социалните мрежи изтече видео от една тяхна сесия и методите на специалиста са меко каано странни.

Напусналият наскоро UFC Санчес виси като боксова круша с главата надолу и поема ударите на треньора си.

Фабиа му бие шамари, рита го и му прави комбинации в главата…

Изглежда философията им за „ползотворна тренировка“ с разминава с тази на повечето майстори – „Бия го по 20 минути на ден!“, признава си Джошуа Фабия.

Изглежда и двамата са загубили ума си.

Методологията на тренировките не е единственото странно нещо около боеца. Наскоро Диего Санчес даде интервю, в което сподели, че се притеснява за живота си и от UFC са по петите му.

„Боя се от тази компания, това е монопол за милиарди, който ще ме преследва. Нещо може да ми се случи след две години, може и малко повече. Ще го изкарат, че Диего е взел свръхдоза, самоубил се е или др. Това е зла корпорация.“

Боецът през сълзи обясни, че се е опитвал да се свърже с Дейна Уайт, но безуспешно.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.