Начало ММА Люк Томас: Ако UFC и PFL не организират Джоунс-Нгану, значи системата е счупена (ВИДЕО)

Люк Томас: Ако UFC и PFL не организират Джоунс-Нгану, значи системата е счупена (ВИДЕО)

Люк Томас: Ако UFC и PFL не организират Джоунс-Нгану, значи системата е счупена (ВИДЕО)
0

Франсис Нгану доказа недвусмислено, че е един от най-великите атлети в бойните изкуства, след като покори UFC, а след близо 2 години пауза едва не нокаутира непобедения световен шампион в бокса – Тайсън Фюри. Всичко това стана на фона на безброй скандали с Дейна Уайт и последвалия контракт на „Хищника“ с PFL, който обаче му позволява да излиза от рамките на федерацията, за да радва феновете по цял свят с представянето си. Люк Томас от Morning Kombat изригна мощно срещу информацията, че Уайт отново ще прояви твърдоглавост и няма да подаде ръка към Дом Дейвис, за да изправят един срещу Франсис Нгану и Джон Джоунс.

Буквално, нищо не пречи в момента, за да се организира бой между Джон Джоунс и Франсис Нгану в съ-промоция. Ако ми казвате, че UFC няма никакво намерение да съ-промотира, когото и да било, значи ми казвате, че сте изгубили целия смисъл. Признавате, че системата е счупена. Това не е добре и доказателството е, че, буквално, най-голямата битка в тежка категория, която би могла да се направи е Джон Джоунс срещу Франсис Нгану. Това е много по-голяма среща, отколкото Джон Джоунс срещу Стипе Миочич“, каза анализаторът пред своята аудитория.

Той дори определи хората, които са противници на подобна идея, като болни от „Стокхолмски синдром“, защото вярват сляпо на Дейна Уайт и не искат да гледат съревнования между най-добрите спортисти в MMA.

@morningkombat Nothing is stopping the UFC from co-promoting Jon Jones vs Francis Ngannou with the PFL. #MorningKombat w/ Luke Thomas & Brian Campbell is available NOW! #ufc #pflmma #francisngannou #jonjones ♬ original sound – morningkombat