Начало ММА Мач от основната карта на UFC Вегас 24 пропадна

Мач от основната карта на UFC Вегас 24 пропадна

Мач от основната карта на UFC Вегас 24 пропадна
0

Боецът на UFC в категория „перо“ Рикардо Рамос даде положителен тест за коронавирус. Така той отпада от битката с Бил Алджео, която беше в основната карта на UFC Вегас 24. Събитието е този уикенд.

Все още не е ясно дали мачът ще се изиграе на по-късен етап или UFC ще намери нови съперници на двамата.

„Тестът се оказа положителен. Слава богу аз съм добре и това е от значение. Нямам симптоми, но нищо не можем да направим“, Рамос сподели пред „MMA Fighting“.

Очакваше се двамата да направят интересен мач, предвид добрата им моментна форма.

Рикардо Рамос е със статистика 5-2 в UFC и общо 14-3 в професионалния ММА. При 10 от 14-е си победи той приключи срещите с нокаут или събмишън. Алджео е 14-5 и се надяваше този уикенд да добави още един успех на смектата си.

Два дни преди срещата обаче е изненадан от новината, че тя пропада. С това неговата подготовка се оказва безсмислена.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.