Начало ММА Мач от UFC Вегас 19 бе отложен, докато боец чакаше съперника си в клетката

Мач от UFC Вегас 19 бе отложен, докато боец чакаше съперника си в клетката

Мач от UFC Вегас 19 бе отложен, докато боец чакаше съперника си в клетката
0

Отлагането на двубой в бойните спортове е толкова често явление, че вече дори не се обръща толкова сериозно внимание на това. Да не говорим пък за COVID-19 ерата.

Срещи пропадат в седмицата на събитието, дори в самия ден на боя. Но последното събитие на UFC ни направи свидетели на нещо изключително рядко.

Двубоят между Час Скели и Джамал Емерс от категория „перо“ бе отменен буквално в последния възможен миг. След като ветеранът Скели вече бе в клетката, известно забавяне на неговия противник започна да повдига вежди в иначе празната зала.

След още малко чакане стана ясно, че Емерс е получил спазми в гърба, които няма да му позволят да се бие. В същото време Скели и отборът му седяха в недоумение и не разбираха що за номер им готви Емерс.

Следн яколко минути висене в Октагона и неразбиращи погледи, Скели и отборът му бяха уведомени от конферансието, че Емерс е контузен и мач няма да има. Въпреки всичко, Скели застана пред медиите след края на галавечерта и пожела бързо възстановяване на съперника си.