Начало Други Масвидал вдъхнови главния герой в новия Mortal Kombat (ВИДЕО)
0

Масвидал вдъхнови главния герой в новия Mortal Kombat (ВИДЕО)

Масвидал вдъхнови главния герой в новия Mortal Kombat (ВИДЕО)
0

Хорхе Масвидал е един от любимците на феновете на смесените бойни изкуства и това му даде възможност да вдъхнови актьор за роля в новата екранизация на култовата видеоигра “Mortal Kombat”.

Новата версия ще се появи по кината през април, като първи официален трейлър беше разпространен преди дни и предизвика фурор у феновете на играта. Впечатление веднага направи, че главният герой във филма не е някой от познатите бойци, а образ на име Коул Йънг, който се появява за пръв път. Актьорът, който се превъплъщава в него, е Люис Тан, който разкри, че е вложил малко от Масвидал в играта си.

Във филма Коул Йънг се обляга на клетката, точно преди да влезе в битка, с което Тан отдаде почит към Масвидал и действията му преди светкавичния нокаут срещу Бен Аскрен през 2019 г.

“Хорхе Масвидал направи това преди да нокаутира Бен Аскрен за секунди и да подпали цялата световна ММА общност”, коментира Тан.

Самият Масвидал използва социалните медии, за да благодари за признанието.

“За мен е огромна чест актьорите да ме използват за вдъхновение. След като гледах трейлъра съм супер ентусиазиран за филма!”.