Винаги интригуващият боец на UFC, Майк Пери, предизвика холивудски актьор в социалните мрежи. Той се обърна към кино звездата от десетки екшън филми Майкъл Джей Уайт, тъй като видял видео, в което Уайт се държи грубо с покойния Кимбо Слайс.

„Един актьор наскоро каза, че се е опитвал да научи Кимбо на нещо, което е прекалено трудно за него да разбере. Мисля, че актьорите трябва да си стоят във филмите. Едно коляно ще направи носа му да изглежда като със специални ефекти“, написа „Платинения“ в Twitter.

Пери поясни в по-късна публикация за кого става въпрос и дори предизвика Уайт на свободен бой в заден двор на къща, както са се случвали уличните битки преди време.

„Мисля си, че Кимбо Слайс щеше да пребие Майкъл Джей Уайт и тонът му във видеото наистина ме дразнеше. Нека се бие с мен без ръкавици в задния двор на къща, защото бих искал да науча неговите „затворнически техники“. За пей-пър-вю или без пари“, добави Пери.

Такъв двубой едва ли ще се случи, но едно е сигурно – Майк Пери отчаяно има нужда от победа. Той има две загуби в последните си три битки. За последно той премери сили с Джиоф Нийл на UFC 245 и тогава бе нокаутиран в първия рунд.

Вижте видеото, в което Майкъл Джей Уайт дава боксов урок на Кимбо Слайс и сами преценете дали се е държал грубо с вече покойния боец: