Начало ММА Майк Пери призна, че е трябвало да тренира повече жиу-жицу
0

Майк Пери призна, че е трябвало да тренира повече жиу-жицу

Майк Пери призна, че е трябвало да тренира повече жиу-жицу
0

„Платинения“ публикува интересен колаж в Инстаграм и призна, че е трябвало да наблегне върху бразилското жиу-жицу преди двубоя с Доналд Серони.

„Каубоя“ отказа Майк Пери още в първия рунд на двубоя им на UFC Fight Night: Denver с ключ на ръката (armbar). Победата на боецът от Денвър беше историческа. С нея той стана боецът с най-много победи в UFC и най-много победи преди последния гонг. 

Пери сподели след двубоя, че ръката му е счупена, а днес публикува в Инстаграм профила си ироничен колаж и го озаглави по следния начин:

„Не тренирах как да контролирам двубоя на земята и да нанасям удари, когато съм отгоре. Ако тренирам жиу-жицуу, както тренирам кикбокс, ще късам крайници и ще пласирам ефективни удари на земята в следващия си двубой. Отивам да си взема черния колан. Поздравления за Каубоя. Ти счупи ръката ми, за да счупиш всички рекорди. Научих много и вече съм по-опасен. Благодаря ти!“, коментира изминалия двубой Пери.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".