Начало ММА Уайт коментира слуховете за двубой между Макгрегър и Каубоя
0

Уайт коментира слуховете за двубой между Макгрегър и Каубоя

Уайт коментира слуховете за двубой между Макгрегър и Каубоя
0

Президентът на UFC  Дейна Уайт потвърди пред TMZ, че двубой между Конър Макгрегър и Доналд Серони не е официално обявен информацията за такъв двубой в медиите е изцяло базирана на слухове.

Само преди два дни Каубоя предизвика Конър в Инстаграм, а в Интернет се появиха дори и коефициенти за залагане на такъв двубой. Уайт категорично отрече такъв двубой, но сподели, че Каубоя със сигурност би имал интерес от такава битка.

„Не сме мислили за следващ опонент на Конър, или Хабиб заради възможното наказание на двама им след сбиването на UFC 229“, коментира Уайт.

Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов ще се явят на изслушване пред Атлетическата комисия на Невада през декември. Главата на UFC добави, че след решението на Комисията ще бъдат обсъждани следващите опоненти на Хабиб и Конър.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".