Рокхолд към Джон Джоунс: Идвам, принцесо | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Рокхолд към Джон Джоунс: Идвам, принцесо

Рокхолд към Джон Джоунс: Идвам, принцесо

Рокхолд към Джон Джоунс: Идвам, принцесо
0

Бившият шампион на UFC в средна категория Люк Рокхолд се изказа остро за Джон Джоунс. Наскоро Люк се качи в лека тежка категория и вече е готов за голямо предизвикатество.

„Тук съм за него. Последните няколко години се опитвах да сваля категория и тялото ми просто отказваше. Сега вече се чувствам добре. Чувствам се здрав. Нямам търпение да се заема с бойците в лека тежка категория“, призна боецът.

Рокхолд (16-4 MMA, 6-3 UFC) заяви, че е готов за Джоунс:

„Изглежда ми победим. Добър е на крака и тактически. Приспособява се към всеки противник. Но аз мисля, че имам предимство. Дръж се здраво – идвам, принцесо“, закани се Люк.

Той винаги е бил сред най-добрите в средна категория.

Едва ли, веднага ще получи мач за титлата, но след 1-2 победи при по-тежките може да се превърне в сериозен претендент.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.