Начало ММА Майкъл Пейдж точен на кантара преди Белатор Лондон
0

Майкъл Пейдж точен на кантара преди Белатор Лондон

Майкъл Пейдж точен на кантара преди Белатор Лондон
0

Атрактивният боец Майкъл Пейдж без проблеми премина през официалното претегляне преди битката му на събитието „Белатор Лондон“. Съперникът на опасния нокаутьор, Джовани Мелило, също бе успешен на кантара.

Италианецът бе с 400 грама по-тежък от Пейдж, който „закова“ 77.1 кг. на везната. Двамата бойци ще оглавят бойната галавечер в британската столица.

Пейдж, който се подвизава под прякора „Отровата“, за последно стъпи в клетката преди малко повече от два месеца, когато нокаутира с летящо коляно Ричард Киели в първия рунд. Това го върна към победите след загубата с нокаут от настоящия шампион в дивизията Дъглас Лима в битка от Гран При турнира в полусредна категория. Лима нанесе първа загуба на британеца след 14 професионални срещи.

Мелило ще дебютира за американската организация. Той заменя Дерек Андерсън, който беше плануваният противник на Пейдж. Италианският боец е със статистика от 13 победи и 4 загуби. Състезава се за клуб „Fight Factory“ и е считан за добър страйкър. Осем от победите му идват след КО/ТКО.

Всички останали 30 бойци от бойната галавечер влязоха в лимитите на категориите си. Събитието ще се проведе в събота вечер.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".