Начало ММА Макгрегър се учил от Леброн Джеймс
0

Макгрегър се учил от Леброн Джеймс

Макгрегър се учил от Леброн Джеймс
0

В интервю с журналиста Тони Робинс бившият шампион в две дивизии на UFC, Конър Макгрегър, споделя, че е променил мисленето си за парите, когато е прочел за методите на баскетболната супер-звезда Леброн Джеймс.

„Започнах да правя пари, когато приближих трийсетте си години и бях зашеметен от материалните неща. Купувах си коли, часовници. Разбрах, че не харча пари за себе си, съществуването ми и моята спортна форма. Разбрах, че Джеймс харчи по 1,5 милиона долара на година за себе си. Терапии, масажи, диетолози. Когато видях това си казах „Та аз не харча нищо за себе си““!, коментира Макгрегър.

Ирландецът добави, че след като е разбрал това е започнал да прави тренировъчните си лагери във Вегас, където той и съотборниците му се изолирали в имение и тренирали тежко за десед седмици.

„Имах спадове на мотивация и отдаденост. Разбирам себе си и вече съм наясно със себе си“, завърши Макгрегър.

Източник: BJPENN.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.