Начало ММА Макс Грифин: Повече няма да се бия в Бразилия

Макс Грифин: Повече няма да се бия в Бразилия

Макс Грифин: Повече няма да се бия в Бразилия
0

ММА боецът Макс Грифин загуби втора битка в Бразилия в кариерата си миналия уикенд. Грифин (14-6 MMA, 2-4 UFC) падна от Тиаго Алвеш (23-13 MMA, 15-10 UFC) след съдийско решение.

„Ще се радвам да повторим мача, но в Америка. Повече няма да се бия тук. Не мога. Това е моята кариера и ако трябва да избирам от 100 места, това ще е последното. Точка“, заяви американецът.

„Никога не съм бил толкова изненадван в битка. Знаехме, че е труден съперник, но това… Спечелих първия рунд, разклатих го и го свалих няколко пъти. Трябваше да е 10-8. Във втория той ме разклати, но аз върнах напрежението върху него. Имам поне 40 повече значими удара от него. Третият рунд пак беше за мен“, негодува боецът.

Твърди, че дори при 10-8 за противника му във втората част пак е трябвало да не загуби.

Домакинският фактор често накланя везната в полза на даден състезател.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.