Начало Senshi Питбула пуска на търг златния си медал от Световното в Русия в подкрепа на Младенчо

Питбула пуска на търг златния си медал от Световното в Русия в подкрепа на Младенчо

Питбула пуска на търг златния си медал от Световното в Русия в подкрепа на Младенчо
6

Световният шампион за професионалисти обявява на търг златния си медал от Русия, а събраната сума ще бъде дарена за лечението на Младенчо, за когото тече благотворителна кампания.

Ето и призива, който отправи Владимир Вълев:
„Здравейте приятели, пиша Ви с молба. Молба за живот, молба за надежда, защото преди всичко трябва да бъдем хора! Предлагам на търг един от най-емоционалните моменти в живота си – златния медал от мача за световната титла от 2016г. в Русия.

Този от Вас, който дари най-много добро и надежда, ще получи медала, лично от мен на предстоящото първо издание на веригата по кикбокс и муай тай „Senshi“ , което ще се състои на 23-ти февруари в Двореца на културата и спорта – ДКС, гр. Варна. Зрелището с участието на най-добрите български бойци ще започне от 19:30, а 2 от срещите ще бъдат съответно за Европейска и Интерконтинентална титла на WAKO PRO!

Младен се ражда напълно нормално и здраво дете. Развива се добре, прохожда на време, започва да изговаря своите първите думички, докато един ден, когато става на година и половина, му се поставя поредната ваксина Пентаксим в крачето. Малко след това започват проблемите на детето, започват да му се изкривяват крачета, започва да не може да стъпва, скоро след това спира да се храни и говори. Междувременно му е направена операция, която допълнително влошава състоянието му. Семейството е съкрушено. Последвали са множество прегледи и консултации със специалисти, като заключението е, че Младенчо е със Спастична метахронична парализа левкодистрофия“.

Не за първи път Владимир Вълев се включва с идеята да помогне на детето. През 2015г. обяви на търг ръкавиците си от професионална гала вечер, а през 2016 взе участие в благотворителен турнир. Борбата продължава! Нека бъдем съпричастни и чрез доброто да поддържаме надеждата за Младенчо!

Моля всички приятели да споделят, за да достигне до повече хора.

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ !

Comment(6)

Comments are closed.