Начало ММА Усман налетя да бие Аскрен, но бе спрян (ВИДЕО)

Усман налетя да бие Аскрен, но бе спрян (ВИДЕО)

Усман налетя да бие Аскрен, но бе спрян (ВИДЕО)
0

Появи се любопитно видео, на което две от големите звезди на UFC – Камару Усман и Бен Аскрен почти стигат до бой.

Искрата пламва за секунди.

Аскрен е в компанията на Дейна Уайт (явно двамата са изгладили различията си) след пресконференция по повод UFC 235. На галата Усман ще се опита да отмъкне титлата на Тайрън Уудли, а новото попълнение в редици на UFC ще дебютира срещу Роби Лоулър.

На клипа ясно се вижда как Усман поздравява всички в коридора освен Бен:

Следва реплика от „Фънки“, която нигериецът приема като обида.

Аскрен го нарича „Марти от Небраска“. Негов прякор от аматьорските им години. Дейна Уайт и останалите веднага се втурват да охладят страстите.

Те отблъскват Камару, който съветва събеседника си да бъде тих.

Интересно е дали свадата не е предварително режисирана. Знаем на какво са способни хората от тази индустрия, за да вдигнат своя рейтинг.

Още повече – става въпрос за двама бойци от една и съща категория. Кой знае, може би ще ги видим скоро един срещу друг в Октагона.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.