Начало ММА Макс Холоуей е напълно фокусиран за срещата срещу Чан Сунг Джунг на UFC Fight Night 225

Макс Холоуей е напълно фокусиран за срещата срещу Чан Сунг Джунг на UFC Fight Night 225

Макс Холоуей е напълно фокусиран за срещата срещу Чан Сунг Джунг на UFC Fight Night 225
0

Oт всички се очаква Макс Холоуей да победи „Корейското зомби“ в основното събитие на UFC Fight Night 225 в събота , но той няма да позволи това да повлияе на мисленето му.

Макс (24-7 MMA, 20-7 UFC) влиза в двубоя в категория „перо“ с Джунг (17-7 MMA, 7-4 UFC), битката между двамата ще се провежда в Сингапур.

„Корейското зомби“ не се е състезавал от април 2022 г., когато претърпя загуба в битка за титлата от Александър Волкановски. Той специално поиска да се бие с Холоуей, преди кариерата му да приключи и промоцията изпълни това желание.

„В края на деня това е, каквото е. Каза Макс пред репортети, преди събитието. „Не обръщам внимание. Мисля, че „Корейското зомби“ ще излезе след година и четири месеца, за да покаже най-доброто от себе си, което съществува. Има една година и четири месеца да се излекува, да стане здрав, да стане по-добър като спортист, да стане по-добър като човек и точка. Мисля, че в събота ще се появи опасно „Корейско зомби“.

Независимо от обстоятелствата, Холоуей няма търпение да сподели октагона с Джунг. Въпреки че и двамата са в UFC повече от десетилетие и се бият в една и съща дивизия, двамата никога не са се срещали.