Начало ММА Задава се трилогия Волкановски – Холоуей
0

Задава се трилогия Волкановски – Холоуей

Задава се трилогия Волкановски – Холоуей
0

Макс Холоуей изглежда си заслужи правото за трети път да се изправи срещу Александър Волкановски. „Благословения” победи в истинско зрелище Яир Родригес тази сутрин, а представянето му напомни за най-добрите дни на бившия световен шампион в категория перо.

Успехът е втори пореден за Холоуей в октагона на UFC след двете последователни загуби от Волкановски. Това накара и шефът на най-голямата организация за ММА – Дейна Уайт да се замисли, дали да не организира в най-скоро време трети сблъсък между двамата.

На въпрос дали това е мачът, който би направил като следващ, той отговори: „Да, определено. Това е една от битките, които следва да се проведат. И двата им мача бяха изключително близки, направо на косъм. Макс заслужава шанс да си върне пояса, на фона на представянето му сега”, каза Уайт.

Той категорично отхвърли вариант за битка между Холоуей и Конър Макгрегър. Самият Макс поиска такъв мач, но разликата в килограмите им е твърде сериозна. „Не смятам, че такъв двубой някога ще се състои. Не виждам смисъл. Вместо това, трябва да направим трилогията с Волкановски, защото те имат недовършена работа. Може и да е 2-0 за Алекс, но двамата действително са много близки като ниво”, отсече Уайт.