Начало ММА Мариян Димитров: Отзивите на хората ще определят дали ще има Maximum Damage 2 (ВИДЕО)

Мариян Димитров: Отзивите на хората ще определят дали ще има Maximum Damage 2 (ВИДЕО)

Мариян Димитров: Отзивите на хората ще определят дали ще има Maximum Damage 2 (ВИДЕО)
0

Мариян Димитров официално се превърна в мачмейкър за най-новата бойна верига Maximum Damage. През изминалия уикенд той взе участие, както в главното събитие, така и като основен организатор на събитието в родната си Стара Загора. Boec го потърси, за да проверим, дали планира да продължи с изданията за веригата.

Нека хората, които гледаха на живо и пред телевизионните екрани, да се произнесат, и, ако пожелаят да има Maximum Damage 2, за мен ще бъде изключително удоволствие да поема отговорността и да направя следващото събитие“, каза Димитров.

Неговата среща бе срещу бившия боец от UFC – Уил Чопи, като двамата премериха сили по правилата на боевете с голи ръце. Мариян бе доминантна сила в хода на трите рунда и съвсем заслужено стигна до успеха с единодушно съдийско решение.

Стратегията за този мач беше просто да покажа една добра игра. Аз, като състезател, винаги търся нокаута, но в този мач не беше на 100% моята цел, защото за пръв път се бия по правилата на бокса с голи ръце. Играта със сигурност е много по-различна. Когато нанасяш удари, усещаш щетите и върху собствените си ръце. Съгласен съм, че ръкавиците изключително много предпазват лицето на състезателите, но не на последно място пазят и ръцете. Мога да ви покажа своите след мача, за да видите, че са изключително травмирани“, сподели още мачмейкъра.

Мариян Димитров сега навлиза в подготовка за най-голямото предизвикателство в своята кариера – BKFC. На 17 ноември той ще се бие срещу Джедрджей Дурски в София, а фокусът му на този етап ще е върху възстановяването, тъй като иска юмруците му да са непокътнати преди отново да се включи в екшъна.

Цялото интервю с Мариян може да видите и чуете в нашия YouTube канал: