Начало ММА Едуардс избяга от сблъсък с Мариян Димитров в Белатор

Едуардс избяга от сблъсък с Мариян Димитров в Белатор

Едуардс избяга от сблъсък с Мариян Димитров в Белатор
0

Българският боец Мариян Димитров ще трябва да изчака, за да дебютира в една от най-известните ММА вериги в света. Нашенецът трябваше да спори с брата на звездата от UFC Леон ЕдуардсФабиан.

Техният сблъсък дори беше уговорен да се случи на събитието Белатор 275, което ще се проведе на 25 февруари в Дъблин, Ирландия.

Припомняме, че малко преди това Мариян подписа договор с втората най-известна ММА организация в света, споделяйки първо за Boec.BG.

Причината за пропадането на двубоя се крие в опонента на българина. Фабиан Едуардс е заявил, че е контузен, а това се случва по-малко от 10 дни преди самото събитие и организаторите, най-вероятно не са могли да намерят опонент на нашенеца за галата в Европа.

Малко по-късно от Белатор обявиха сблъсък на Фабиан Едуардс с легендата на организацията – Лиото Мачида. Двамата трябва да спорят в двубой, който ще се проведе на 13 май. Срещата е част от бойна гала, която ще се проведе в Лондон.

Мариян Димитров проведе страхотна подготовка за сблъсъка с Едуардс като дори направи спаринг с изгряващата звезда на UFC – Хамзат Чимаев.