Начало ММА Чимаев към Дейна Уайт: Кой е следващият (ВИДЕО)

Чимаев към Дейна Уайт: Кой е следващият (ВИДЕО)

Чимаев към Дейна Уайт: Кой е следващият (ВИДЕО)
0

Хамат Чимаев няма насищане от битки в октагона. Чеченецът с шведски паспорт попита, чрез социалните мрежи своя шеф – президентът на UFC Дейна Уайт, кой ще бъде следващият му противник, отбелязвайки Уайт в публикацията.

Припомняме, че през последните дни боецът е много активен и извън октагона, след като съумя да предизвика Нейт Диаз, както и може би най-известния ММА боец – Конър Макгрегър, но без успех.

„Кой е следващия Дейна Уайт“, попита Чимаев най-силния човек в UFC, добавяйки и видео от последното си влизане в клетката.

В послендия си сблъсък в октагона Чимаев победи Ли Жианлян със събмишън в първия рунд на UFC 267 в „Етихад Арена“, „Боен остров“ Абу Даби (ОАЕ) преди малко повече от две седмици. Впечатляващото е, че в пореден бой Чимаев не беше ударен нито веднъж от съперника си.

От тогава насам Чимаев предизвика на двубой в една вечер и двамата братя Пол. Той поиска и да смени Хорхе Масвидал в сблъсъка му срещу Леон Едуардс на UFC 269.

Хамзат Чимаев до момента няма загуба в професионалната си кариера в ММА като е спечелил цели 10 битки от 10 възможни, всичките преди финалния гонг (6 с нокаут и 4 след събмишън).

Той дебютира в UFC преди година като за този период отказа 3 противници в първия рунд (Рийс Маккей, Гералд Меершарт и Ли Жианлян) и 1 боец – във втория рунд (Джон Филипс).