Начало Бокс Паркър: След Чисора ще се бия с всеки, който би ме отвел до мач за титлата

Паркър: След Чисора ще се бия с всеки, който би ме отвел до мач за титлата

Паркър: След Чисора ще се бия с всеки, който би ме отвел до мач за титлата
0

Джоузеф Паркър, който е бивш световен шампион на WBO в тежка категория, иска по-силни и изявени противници за последващ негов двубой на ринга. На 18 декември той ще спори с Дерек Чисора в реванш, който ще се състои в Манчестър, Великобритания.

Реших да проведа реванш с Чисора, защото двубоя беше много равностоен. След двубоя казахме на Дерек Чисора, че ще му дадем реванш. Този път искам двубоя да завърши по-същия начин, но резултатът да е по- различен. Искам да победя Чисора по убедително. Вместо да продължавам да говоря за това, искам да изляза на ринга и да го направя“, разкри Паркър пред световната преса, цитиран от „fight-bg.com“.

Припомняме,, че в първия двубой между тях, състоял се на 1 май отново в „Арена Манчестър“, до успех стигна Паркър със съдийско решение.

„Мисля, че всички просто чакат да видят как ще се развият нещата на върха в тежка категория. Искам да победя Чисора и да се изявя добре. Тогава ще съм готов да се бия с всеки познат опонент, всеки, който застане пред мен и ме отведе до мач за титлата“ заяви още Паркър.

29-годишният Паркър има баланс от 29 победи (21 с нокаут) и 2 загуби (от Антъни Джошуа и Дилиън Уайт). Той се намира на 6 място при най-тежките в авторитетната ранглиста на сайта boxrec.com. През настоящата година новозеландският боксьор записа освен успех над Чисора, и такъв над своя сънародник Жуниър Фа.