Начало Бокс Джоузеф Паркър се завръща на ринга

Джоузеф Паркър се завръща на ринга

Джоузеф Паркър се завръща на ринга
0

Джоузеф Паркър, който е бивш световен шампион (WBO) в тежка категория ще се завърне на ринга през август или септември. Новината съобщи неговият мениджър Дейвид Хигинс, цитиран от fight-bg.com.

„Намираме се в климат, в който някои боксьори трябва да приемат, че парите ще са по-малко, и така или иначе да подадат ръка, за да се бият с някой като Джоузеф Паркър, който знае, че няма да получи голям хонорар, но е боксьор и ще се бие с всеки, защото иска да продължи да е активен. Той ще се бие с Чисора, ще се бие с Дилиън Уайт, ще се бие с Усик. Бюджетът няма да е достатъчен, за да ги докараме в Нова Зеландия, така че въпросът е кого можем да доведем и кой ще се съгласи да се бие? Ще постелем червен килим, ако някой от онези британци приеме да дойде да се бие тук в Нова Зеландия,“ разкри Хигинс.

При последното си появяване на ринга, преди пандемията от коронавирус, Паркър записа успех с технически нокаут над Шоундел Терел Уинтърс, в края на февруари.

Джоузеф Паркър има баланс от 27 победи (21 с нокаут) и 2 загуби (от Антъни Джошуа и Дилиън Уайт). Той се намира на 2 позиция в ранглистата на WBO; на 6 място в тази на WBC; 7-и е в IBF, както и в тази, на авторитетното списание – „The Ring“.