Начало Бокс Катин Асенов стана треньор

Катин Асенов стана треньор

Катин Асенов стана треньор
0

Катин Асенов, който е по-голям брат на националите Даниел и Боян Асенови, разкри, че ще се отдаде на своето ново призвание, а именно да бъде треньор по бокс и да открива млади таланти. Многократният медалист от международни турнири и бивш национал, сподели новината в социалните мрежи.

„Казвам се Катин Асенов – дългогодишен национален състезател по бокс, носител на медали от различни международни форуми, включително и Европейски първенства, многократен шампион на България. Рингът е моят храм още от ранна детска възраст. Възпитаник съм на школата на Димитър и Тодор Мутафови. Отскоро открих своето ново призвание – да бъда треньор по бокс и да предам всичко, което съм научил от любимия ми спорт. Спортът е дисциплина, увереност, мотивация и здраве! Провеждам индивидуални тренировки по бокс на стадион „Николай Лъсков“, град Ямбол. Няма възрастово ограничение. За повече информация и връзка с мен пишете на лично съобщение или се обадете на тел. 0892749762 . Очаквам Ви“ , написа Асенов в профила си във Facebook.

Катин Асенов следва треньорски профил в Национална спортна академия „Васил Левски“.

Най-титулуваният от братята Асенови – Даниел не веднъж в интервюта е споделял, че огромен принос в изграждането му на ринга има именно Катин.

Дали Катин Асенов ще открие новия „Тайсън от Ямбол“, предстои да разберем.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.