Начало Бокс Чисора: Искат да ме видят пенсионер, но ще се бия отново

Чисора: Искат да ме видят пенсионер, но ще се бия отново

Чисора: Искат да ме видят пенсионер, но ще се бия отново
0

Дерек Чисора, който загуби сблъсъка с бившия световен шампион на WBO в тежка категория – Джоузеф Паркър, сподели, че не мисли да се отказва от своята професионална боксова кариера.

…знаете ли какво, няма да им позволя да ме забавят. Няма начин. Ще се бия отново. Искат да ме видят пенсионер, но все още няма да се пенсионирам, забравете за това“, сподели Чисора след срещата.

Чисора се намира на 10 място в класацията на boxrec.com. Английският боксьор има общ баланс от 32 успеха (23 с нокаут) и 11 загуби (3 с нокаут). За последно, преди сблъсъка с Паркър, той се качи на ринга през октомври 2020 година, губейки с единодушно решение от Олександър Усик.

„Тренирам усилено всеки ден, оставям всичко в залата и когато напълно се раздам на ринга, такъв е резултатът, който постигам. Но Джо каза, че иска да ми даде реванш. Ако той поиска да ми даде реванш, лесно ще го приема. Но това е невероятно. Спечелих битката, дори неговият треньор Анди Лий ми каза, че съм спечелил битката“, завърши Чисора.

Сблъсъкът между Чисора и Паркър, провел се в Манчестър, Великобритания, през уикенда, завърши с неединодушно съдийско решение (113-115, 116-111, 115-113) в полза на бившия световен шампион на WBO.