Начало ММА Чимаев предизвика Нейт Диаз с автомат Калашников
0

Чимаев предизвика Нейт Диаз с автомат Калашников

Чимаев предизвика Нейт Диаз с автомат Калашников
0

Новата голяма звезда на UFC Хамзат Чимаев продължава с опитите да предизвика вниманието на братята Диаз. След като наскоро поиска мач с Ник, сега шведът с чеченски корени отправи заплаха и към по-малкия от фамилията – Нейт.

Непобеденият в октагона на организацията намери доста интересен начин, за да прикове вниманието върху себе си. Той направи това с кратко, но много ясно послание. „Идвам 209”, написа Чимаев на профила си в „Туитър”, обръщайки се към Нейт Диаз. По-любопитното е, че в едната ръка боецът държи автомат „Калашников”, а в другата пистолет. Ясно и красноречиво послание за подготвената от него война, в която иска да въвлече братята.

Дотук Хамзат доказа, че не бяга от битки, а напротив – иска да участва във всяка една възможна, дори ако това означава да влиза в клетката всяка седмица. Боецът е категоричен, че е най-добрият в полусредна категория и няма проблем да се изправи срещу когото и да е. Той вече се самопредложи за битка с Леон Едуардс, след като Хорхе Масвидал отпадна от картата, но на този етап още няма потвърждение за подобен мач.