Начало ММА И Ник Диаз на опашката за бой с Едуардс
0

И Ник Диаз на опашката за бой с Едуардс

И Ник Диаз на опашката за бой с Едуардс
0

Ник Диаз стана поредният боец, който моментално поиска да се включи в галавечерта на UFC 269 и да се изправи срещу Леон Едуардс. „Роки” бе планиран да срещне Хорхе Масвидал на 11 декември, но съперникът му се оттегли от двубоя заради контузия.

Така Едуардс остана без „партньор за танци”, а желаещите да го „заведат на бала” не са никак малко. Първи на опашката се наредиха Белал Мухамад, Жилберт Бърнс и Хамзат Чимаев. Ник Диаз също не чака много време обаче и призова шефът на UFC Дейна Уайт да уреди битката.

Включете ме”, е красноречивият отговор на американецът, който е провел разговор в тази посока с журналиста на ESPN Брет Окамото. Самият Едуардс обаче не изглежда много въодушевен за смяна на съперника. Вместо това той би предпочел да почива и да предизвика след няколко месеца шампиона в полусредна категория Камару Усман.

Разочарован съм, но не съм изненадан, защото знаех, че този измамник не иска да се бие с мен. Той бе просто една спирка по пътя към титлата. Целта не се променя. Сега искам време за семейството си”, написа „Роки”.