Начало Бокс Хан и Брук се разбраха за битка в Манчестър
0

Хан и Брук се разбраха за битка в Манчестър

Хан и Брук се разбраха за битка в Манчестър
0

Бившият световен шампион в полусредна категория Амир Хан (34-5) ще се завърне на професионалния ринг за битка с друг доскорошен №1 в дивизията – Кел Брук (39-3). Двамата най-накрая се разбраха за сблъсък, който трябва да се проведе в Манчестър, в началото на следващата година.

Срещата им е озаглавена като „Битката на Британия”, а за нея се говори от доста време. Хан и Брук не крият неприязънта си един към друг, като често си разменят закани и обиди. Те трябваше да се срещнат на 4 декември, но разговорите за уреждането на сблъсъка зациклиха.

Сега обаче изглежда всичко вече е уредено, а официалната дата трябва да бъде съобщена следващата седмица. Знае се само, че битката ще се проведе в „Манчестър Арена”.

В играта съм от 26 години и това понякога уморява, човек губи желание. Радвам се, че отново има причина да се върна в залата и имам нужната мотивация. Нямам търпение да видя този тип от Болтън. От доста време говори за мен някакви неща и сега ще имам възможност да му затворя устата”, каза доволен от развоя на преговорите Кел Брук.