Начало ММА Дуриньо: Аз съм следващият за Усман

Дуриньо: Аз съм следващият за Усман

Дуриньо: Аз съм следващият за Усман
0

Жилберт Бърнс-Дуриньо не е доволен от изказванията, че Камару Усман трябва да се бие с друг освен него. Бразилецът е убеден, че именно той трябва да е следващият претендент за титлата на UFC в полусредна категория.

Бърнс щеше да влезе в клетката с Усман на UFC 251, но даде положителна проба за коронавирус и отпадна.

„Аз нокаутирах петия в ранглистата и доминирах тотално първия (последния шампион преди Камару). Леон Едуардс е добър, но не бил никой в топ 5. Дейна Уайт каза, че аз съм следващият. Така е най-чесно“, Дуриньо сподели в социалните мрежи.

Коментарът му предизвика гневна реакция от Едуардс:

„Затваряй си устата, момче. Ти дори не си за топ 5. Голям късметлия си. Нокаутира 46-годишен джу джицу пич и след това най-слабия Уудли в историята. Затова си мълчи.“

twitter.com
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.