Начало ММА Усман поздрави Бърнс за голямата победа в Лас Вегас

Усман поздрави Бърнс за голямата победа в Лас Вегас

Усман поздрави Бърнс за голямата победа в Лас Вегас
0

Камару Усман поздрави съотборника си Жилберт Бърнс-Дуриньо за победата му над Тайрън Уудли. Шампионът отне колана именно от „Т-Ууд“, а сега неговият голям приятел от Бразилия нанесе втора поредна загуба на американеца.

Това се случи на главното събитие на поредната галавечер UFC Fight Night в новия „Апекс център“, Лас Вегас.

„Невероятно представяне от моя човек Жилберт Дуриньо“, написа Усман.

Ситуацията е странна, защото в момента Дуриньо си печели много добри позиции в дивизията. Двамата с Усман са големи приятели, но може да се наложи да спорят за пояса лице в лице в клетката.

„Ще бъде много странно, но и двамата сме професионалисти“, Бърнс сподели след доминантната победа. „Винаги сме работили и тренирали заедно, познаваме се отлично. Знам, че и Хорхе Масвидал се е прицелил в титлата, но аз също заслужавам да опитам. Казах на Дейна Уайт, че съм готов да се бия през месец юли.“

Полусредна категория е от най-заплетените в UFC.

Качеството в дивизията е огромно, а не бива да забравяме, че последният си мач именно на тези килограми проведе и Конър Макгрегър.

Това се случи през януари, когато ирландецът нокаутира Доналд Серони за 40 секунди.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.