Начало Бокс Тайсън Фюри все още не мисли за противник от UFC

Тайсън Фюри все още не мисли за противник от UFC

Тайсън Фюри все още не мисли за противник от UFC
0

Световният шампион Тайсън Фюри отхвърли възможността скоро да влезе в октагона. Британецът не мисли за дуел между него и някоя от звездите на UFC, който би генерирал огромни печалби.

„Имал съм много разговори с Дейна Уайт за потенциална битка с някое от неговите момчета“, Фюри сподели пред IFL TV. „Но към този момент не ми трябва да се бия с някой от UFC. Първо трябва да довърша работата си в моя спорт. Има още боксьори, с които трябва да се бия в тази ера. Още един мач с Уайлдър, след това Джошуа, трябва и с Дилиън Уайт.“

Снимка: БГНЕС

„И други набират сила, ще се бия с всеки. Джо Джойс, Даниел Дюбоа, Тони Йока. Има много свежа плът и кръв за бой. Има и потенциална битка с Луис Ортис. В наши дни има много качествени състезатели в тежка категория. Едно момче от Нигерия е много добро, казва се Ефа Аджагба. Филип Хъргович? Той също е страхотен. Олександър Усик и Дерек Чисора са в бизнеса.“

„Краля на циганите“ все пак си оставя вратичка за подобен сблъсък.

„Не ми трябва да се бия с Франсис Нгану, нито със Стипе Миочич или Брок Леснар. Когато приключа кариерата си, ще мисля за подобни неща“, призна Тайсън Фюри.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.