Начало Senshi SENSHI 10 – сблъсък на титаните ни очаква на 4-ти декември във Варна

SENSHI 10 – сблъсък на титаните ни очаква на 4-ти декември във Варна

SENSHI 10 – сблъсък на титаните ни очаква на 4-ти декември във Варна
0

Истински сблъсък на титаните, в който ще се включат бойни звезди от 14 държави предстои да видим в юбилейното десето издание на международната верига SENSHI. То ще се проведе на 4 декември 2021 година в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Бойният спектакъл ще започне точно в 19:00 часа и ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

На 4 декември на ринга на SENSHI 10 феновете на бойните спортове ще станат свидетели на 10 взривоопасни сблъсъка по правилата KWU Full Contact и KWU SENSHI. В тях ще участват едни от най-големите български бойни звезди, както и европейски и световни шампиони по бойни спортове от Португалия, Румъния, Швейцария, Испания, Франция, Украйна, Беларус, Черна гора, Сърбия, Словакия, Босна и Херцеговина, България, Русия, Германия.

SENSHI 10 ще се проведе с публика, а двубоите ще могат да се проследят на живо както за България, така и за цял свят. Специално за галавечерта в България отново ще пристигнат К-1 величията, трикратните и четирикратни световни шампиони в тежка  категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, които ще бъдат рефери и коментатори на галавечерта.

За пръв път на SENSHI ще видим и един от златните ветерани на веригата „K-1 Max“ Алберт Краус. Холандецът е бивш състезател в полусредна и средна категория и е първият шампион на веригите „К-1 Маx“ и „SUPERKOMBAT“. Той е и носител на световни титли в муай тай на няколко организации и може да се похвали с над 120 професионални срещи в кариерата си, в които е мерил сили с имена като Джорджо Петросян, Буакау Банчамек, Анди Ристи, Анди Соуер и други. Той пристига в България, за да се включи в тренировъчен семинар, който Професионалната лига на Световния киокушин съюз ще проведе между 3 и 5 декември в морската столица.

За допълнителна информация относно бойната карта на събитието следете сайта и социалните мрежи на SENSHI във Facebook, Instagram и Youtube.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.