Начало ММА Чимаев и Дуриньо веднага пожелаха да сменят Масвидал на UFC 269

Чимаев и Дуриньо веднага пожелаха да сменят Масвидал на UFC 269

Чимаев и Дуриньо веднага пожелаха да сменят Масвидал на UFC 269
0

След оттеглянето на Хорхе Масвидал от битката с Леон Едуардс последва вълна от желаещи да го заместят.

Сред първите на опашката се нареди Хамзат Чимаев. Чеченецът с шведски паспорт прави фурор в полусредна категория и Дейна Уайт обяви, че иска да го види в октагона отново през декември.

Това идеално се вписва в профила на следващ съперник за Едуардс, който така или иначе щеше да се бие с Чимаев в началото на годината, но коронавирусът отложи мача.

„Хайде, брато. Да го направим“, мигновено хвърли ръкавицата Хамзат.

За галавечерта на 11 декември се облизва и друг от топ състезателите – Жилберт Бърнс.

Дуриньо написа: „Как е, Леон? Вече си в тренировъчен лагер – нека се включа“. Бразилецът се справи със Стивън Томпсън на UFC 264 и в момента е без следващ противник.

Белал Мухамад също се самопредложи:

„Последния път приех мача с две седмици предизвестие, сега са четири и съм готов“, напомни за срещата им, която завърши без победител заради бъркане в очите.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.