Начало ММА Кормие предвиди: Чимаев ще спечели две титли догодина

Кормие предвиди: Чимаев ще спечели две титли догодина

Кормие предвиди: Чимаев ще спечели две титли догодина
0

Даниел Кормие изказа прогноза за бляскаво бъдеще на шведа с чеченски произход Хамзат Чимаев. Коментаторът на UFC, до скоро двоен шампион, вижда как новата звезда на веригата ще влезе в обувките му.

„Нека увелича звука – „чу, чу“. В момента карам влака, бейби“, започна шеговито кормие пред MMA Fighting. „И аз вече съм се качил на влака (б.р. от английския израз hype train – когато всички полудеят по нещо ново). Когато дебютира, трябваше да ми кажете името му. А сега три битки по-късно цял свят го знае.“

„До 2021 първа Хамзат ще има заслужена битка за колан или ще е шампион. През 2021 година той ще е двоен шампион. Обичам Израел Адесаня, но Чимаев ще слезе в средна категория и ще бие всички и там. След това, което видях… способен е да стигне луната. Има ум на велик боец, философията и разбиранията му са страхотни. Физиката му е подходяща да доминира в две категории“, ласкае Кормие.

Най-бързият успех в кариерата на Хамзат Чимаев (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.