Начало ММА Мариян Димитров ще се бие два пъти в рамките на седмица

Мариян Димитров ще се бие два пъти в рамките на седмица

Мариян Димитров ще се бие два пъти в рамките на седмица
0

Една от звездите на родния MMA – Мариян Димитров, ще направи същински маратон от боеве в следващия месец и половина, тъй като планира да се качи на ринга цели три пъти, включително и два в рамките на седмица.

Първата му изява ще бъде на сцената на SENSHI на 16 септември край Варна, когато ще мери сили с Тони ван Дайк по правилата на KWU Open. На 23 септември пък се качва на ринга срещу Уил Чопи в Стара Загора на галата организирана от самия Мариян – „Да на спорта, не на насилието“. Събитието е част от кампанията срещу зачестилите случаи на домашно насилие. Двамата ще се бият по правилата на бокса без ръкавици. И третата изява ще бъде на 17 ноември при дебюта му за BKFC срещу Йедрежей Дурски в София.

Най-сериозните от трите предизвикателства, според Димитров, е организацията на „Да на спорта, не на насилието“, разказва той пред „Спортната джунгла“. Причината е, че трябва да отговаря административно за провеждането на боевете, а до момента е свикнал да се фокусира изцяло върху собствената си подготовка.