Начало ММА Марвин Ветори надигра Джак Хермансон в епична битка
0

Марвин Ветори надигра Джак Хермансон в епична битка

Марвин Ветори надигра Джак Хермансон в епична битка
0

Марвин Ветори и Джак Хермансон осътвориха истинско зрелище в главната битка на събитието UFC on ESPN 19, което се проведе по-рано днес в Лас Вегас. Двамата бойци в средна категория зарадваха феновете на ММА с оспорван сблъсъл, който завърши с победа със съдийско решение в полза на Ветори. Италианецът излзезе като победител след страхотно представяне, което бе изненада за мнозина, тъй като той прие битката с кратко предизвестие.

Марвин можеше да приключи битката още в първия рунд, когато прати Хермансон в нокдаун и потърси събмишън, но черният колан по бразилско джу джицу от Швеция се защити успешно.

Във втория рунд Джак опита да се върне в битката и търсеше пренасянето на боя на земя, но Ветори пазаше добър баланс и защитаваш опитите за поваляния. В третата част Хермансон се „активира“ и започна да пласира повече и по-чисти удари, но спечелването само на този рунд не беше достатъчно за него, за да спечели двубоя.

Последните две части бяха изключително динамични и интригуващи. И двамата бойци търсеха победата с огромна страст, но Ветори показа по-добра игра в стойка и по-силни удари.

В интервюто си непосредствено след края на двубоя Ветори предизвика бившия претенден за титлата в дивизията Пауло Коща.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.