Начало ММА Марвин Ветори след победата: Искам битка с Адесаня

Марвин Ветори след победата: Искам битка с Адесаня

Марвин Ветори след победата: Искам битка с Адесаня
0

Марвин Ветори поиска битка с шампиона в средна категория на UFC Израел Адесаня. Това се случи на пресконференция след събитието UFC Vegas 16, което бе оглавено именно от Марвин Ветори. Той се изправи срещу Джак Хермансон и надделя в епичен 25 рундов сблъсък.

„Ако трябва да бъда честен, първо поисках Пауло Коща, но майната му…..той бе победен много скоро. Защо да се бия с него? Искам титлата. Мисля, че нямам конкуренция в топ 5“, категоричен бе Ветори, който непосредствено след победата си по-рано днес предизвика Пауло Коща .

Победата на Марвин над четвъртия в ранглистата Хермансон със сигурност „вдигна акциите“ му, но пред него има и други имена, които чакат на опашката за двубой за титлата. Ето какво мисли за тях Ветори:

„Каноние загуби. Дарън Тил дори не е в Топ 5. Джак беше четвърти, а Робърт Уитакър иска да се наслади на Коледа с децата си“

Ветори, също както Коща, има загуба от Адесаня. През 2018-та Израел и Ветори стигнаха до съдийско решение, което бе в полза на сегашния шампион в дивизията.

„Израел си мислеше, че никога няма да се срещнем отново, но познайте какво….аз съм тук! Мисли си, че знае всичко, но аз го познавам по-добре“

Ветори завърши изявлението си, като заяви, че според него Гловър Тешейра, а не Израел Адесаня, заслужава да бъде следващ претендент за титлата в категория до 93 килограма.