Начало ММА Масвидал към Ковингтън: Аз ти дадох подслон и храна, а ти се продаде
0

Масвидал към Ковингтън: Аз ти дадох подслон и храна, а ти се продаде

Масвидал към Ковингтън: Аз ти дадох подслон и храна, а ти се продаде
0

Бившият тренировъчен партньор и приятел на Колби Ковингтън, Хорхе Масвидал, наруга претендента за титлата в полусредна категория в гневна публикация в Twitter.

Преди време се разрази сканадал около двамата бивши съквартиранти. Масвидал твърдеше, че Колби не е платил на треньор в „American Top Team„, който е бил треньор и на Хорхе. Ковингтън отрече това да е истина.

Сега „Gamebred“ разкри и други истории от миналото на Колби, които определено не му придават добър имидж.

„Спомняш ли си, когато те оставих да спиш на дивана ми? Ти ревеше, защото онези бразилски момичета са те тормозили и аз те приютих. Нахраних те, дадох ти дрехи, а ти се продаде за 7 лайка. Жалко, че получи само толкова за шампионски двубой“, написа носителят на колана „най-лошо коп**е“.

Хорхе публикува и още един туит, в който обвинява Колби, че го е викал за помощ, когато е бил в опасност от това да го ступат на улицата. Двамата бойци отдавана са прекратили приятелството си, но интересен факт е, че и двамата продължават да тренират в „American Top Team“ в Кокънът Крийк, Флорида.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.