Начало ММА Масвидал обяви, че ще се бие за титлата
0

Масвидал обяви, че ще се бие за титлата

Масвидал обяви, че ще се бие за титлата
0

Хорхе Масвидал изненада феновете на смесените бойни изкуства с твърдението, че съвсем скоро ще се бие за титлата на UFC в полусредна категория.

В момента неин притежател е Камару Усман, като двамата вече се срещнаха през юли миналата година и “Нигерийския кошмар” защити отличието си с единодушно решение. Тогава Масвидал замени по спешност Жилберт Бърнс, но краткият срок за подготовка се оказа недостатъчен за него и той не успя да се противопостави на шампиона.

Малко повече от половин година по-късно, в интервю пред Boxing Social, “Геймбред” шокира всички с признанието, че очаква да се изправи отново срещу Усман към края на лятото.

“В момента съм фокусиран върху мача за пояса, който трябва да се проведе през август или септември, по-скоро през септември. Току-що разбрах за това. На практика ти си вторият човек, който знае за мача. Просто късмет, човече. Много ММА медии ще ми се разсърдят, че казах първо на теб, на човек от бокса. Ще ме нарекат предател. Но изобщо не ми пука”, каза Масвидал.

От щаба на Камару Усман реагираха веднага на информацията и мениджърът му 

Али Абделазиз лаконично отрече договорката за такъв двубой.

“Масвидал не решава нищо. Трябва да се успокои малко и да поработи върху уменията си в борбата. Когато шампионът вземе решение, може би ще му даде шанс, но, засега, нищо не се е случило”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.