Начало ММА Махачев-Дос Аньос може да се състои още тази седмица
0

Махачев-Дос Аньос може да се състои още тази седмица

Махачев-Дос Аньос може да се състои още тази седмица
0

Двубоят между бившият шампион на UFC в „лека“ категория Рафаел дос Аньос и набиращият популярност боец Рафаел Физиев отпадна поради заболяване от COVID-19 на последния. Записалият победа само преди няколко дни Ислам Махачев заяви, че е готов да заеме мястото на Физиев и да се изправи срещу Аньос още този уикенд.

Дагестанецът коментира информацията, че Физиев от битката, като предложи „услугите“ си, но за битка в горната категория- до 77 килограма.

„Имаме недовършена работа“, допълва непобеденият в десет поредни двубоя Махачев.

UFC 272 ще се проведе в Лас Вегас тази неделя (06.03) и ще бъде оглавено от бившите претенденти за титла Хорхе Масвидал и Колби Ковингтън. Дос Аньос и Физиев трябваше да подгреят този сблъсък, но за съжаление, битката им бе отложена за втори път. В първия случас Физиев имаше проблем с виза за САЩ, което отложи срещата му с бразилеца на UFC Vegas 48.

Аньос е съгласен да премери сили с Махачев още този уикенд, и дори предлага двубоят да е в уговорена категория до 74,8 килограма.

Последният двубой на Махачев бе именно в уговорена категория, а не в „лека“. Дагестанецът записа своята първа победа с технически нокаут в първия рунд срещу Боби Грийн.

Други бойци, които изявиха желание да се изправят срещу Аньос с кратко предизвестие са Пол Фелдър, Ренато Мойкано и Илия Топурия.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".