Начало Бокс Логан Пол се завръща към бокса, обмисля преминаване към ММА

Логан Пол се завръща към бокса, обмисля преминаване към ММА

Логан Пол се завръща към бокса, обмисля преминаване към ММА
0

Популярният ютубър Логан Пол не е приключил с кариерата си в бокса. Американецът сподели, че тази година ще се върне на ринга. Той добави, че можем да го видим дори в клетката в двубой по правилата на смесените бойни изкуства.

Пред ММА репортера Ариел Хелуани Пол сподели, че иска да кръстоса ръкавици с друг ютубър – бразилеца Виндерсън Нунеш. Последният наскоро изигра първия си боксов двубой срещу Аселино Фрейтас – 46-годишен бивш шампион на WBO. Битката завърши с равенство.

„Нунеш има 60 милиона последователи в Instagram. Мисля, че няма по-популярен човек от него в Бразилия. Когато се боксирах с KSI, битката беше САЩ срещу Великобритания. Ще е готино, ако сега спорът е между САЩ и Бразилия“, заявява Пол, който няма победа в две професионални срещи.

По-големият от братята Пол е тренирал борба в гимназията и твърди, че уменията му в този спорт са по-добри, отколкото в бокса и затова смята, че преминаването му в ММА е сигурно.

„Вероятно ще ми стане скучно и ще си кажа „защо не?“. Мисля, че ще бъде вълнуващо. Няколко организации са ми предлагали ММА битки„, споделя Логан.

Преди време главният изпълнителен директор на „Белатор“ Скот Кокър заяви, че ще се радва, ако може да работи с Логан Пол.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".