Начало ММА Махачев се устремява към титлата през 2022 (ВИДЕО)

Махачев се устремява към титлата през 2022 (ВИДЕО)

Махачев се устремява към титлата през 2022 (ВИДЕО)
0

Ислам Махачев направи страхотна 2021 година. Дагестанецът постигна три категорични успеха със събмишън (над Дрю Добър, Тиаго Мойзес и Дан Хукър), с което се изкачи до рекордното в кариерата му 4-о място в класацията на UFC в лека категория. Това не остана незабелязано и от UFC Russia. От каналът в социалните мрежи похвалиха техния боец с пост като самият Махачев сподели съобщението.

„Ислам има за цел да спечели шампионската титла през 2022 г. Вярваме и ти желаем да покориш нови висоти“, написаха от асоциацията на руските бойци в UFC, добавяйки видеа от всеки един успех на един от най-близките приятели на Хабиб Нурмагомедов.

На Махачев му предстои сблъсък с Бенийл Дариуш. Той ще се състои на събитие на най-известната ММА верига в света, което ще се проведе на 27 февруари 2022 година.

Ислам се намира в страхотна форма като е спечелил последните си 9 срещи в UFC и не познава „вкуса“ на загубата от 2015 година. В родината си – Дагестан е смятан за следващия Хабиб Нурмагомедов в лека категория на UFC.

Ислам Махачев вече е с баланс от 21 успеха и 1 поражение в ММА. Цели 13 сблъсъка, той е спечелил преди финалния гонг (3 с нокаут и 9 след събмишън).