Начало ММА Мейси Барбър и Аманда Рибас си спретнаха кървава баня

Мейси Барбър и Аманда Рибас си спретнаха кървава баня

Мейси Барбър и Аманда Рибас си спретнаха кървава баня
0

Мейси Барбър и Аманда Рибас предложиха най-кървавата битка в Джаксълвил за феновете на смесените бойни изкуства и по всяка вероятност ще приберат наградата за „Мач на вечерта“.

Бразилката бе по-активна през първия рунд, но няколко точни попадения от американката разкървавиха носа ѝ. Освен това при един от тейкдауните защитата на „Бъдещето“ бе прекрасна и тя съумя да вкара доста удари в лицето на Аманда.

Във втория рунд обаче носът на Барбър бе разбит и няма да е изненада, ако мнозина са помислили, че мачът отива в полза на Рибас. Тъкмо тогава видяхме един ляв хайкик точно в целта. Забавеният кадър показа отпечатък от кръвта по лицето на бразилката върху подбедрицата на американката.

Двубоят бързо се премести на земята, където джу-джицу майсторката опита да оцелее, впивайки се в крака и торса на своята съперничка. Юмруците и лактите на Мейси обаче намериха многократно път към целта и съдията нямаше друг избор, освен да сложи точка на спора с технически нокаут. Самата Аманда Рибас прие решението, макар да прекара още секунда-две в клинча.