Начало ММА Поглед към букмейкърите: Конър сред възможните имена за Ковингтън

Поглед към букмейкърите: Конър сред възможните имена за Ковингтън

Поглед към букмейкърите: Конър сред възможните имена за Ковингтън
0

Букмейкърските къщи предлагат коефициенти за следващ съперник на Колби Ковингтън. В списъка с имена присъства и това на отказалия се Конър Макгрегър.

Ставката за ирландеца е 16, което би донесло солидна печалба на решилите да пробват, ако се случи.

Като най-вероятен съперник на Колби е посочен Леон Едуардс. Веднага след него се нареждат двете най-популярни имена в категорията – Хорхе Масвидал и Камару Усман. Другите възможности са Жилберт Бърнс-Дуриньо, Ник Диаз и Стивън Томпсън.

Конър за последно се би именно в полусредна категория, в която се състезава Ковингтън.

Макгрегър нокаутира Доналд Серони за не повече от 40 секунди на голямото бойно шоу в началото на 2020. Очаква се неговото завръщане догодина, а букмейкърите дават предложения и за това събитие.

twitter.com
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.