Начало Бокс Ейдриън Броунър се завръща срещу Иван Редкач

Ейдриън Броунър се завръща срещу Иван Редкач

Ейдриън Броунър се завръща срещу Иван Редкач
0

Ейдриън Броунър (33-4-1) сподели името на следващия си съперник. Бившият световен шампион в 4 различни дивизии се завръща на ринга срещу украинеца Иван Редкач (23-5-1).

Битката ще е през януари 2021 година, предава журналистът Майкъл Бенсън.

Броунър изпадна в криза като няма победа вече четири години.

Първо Майки Гарсия спря устрема му, последва равенство с Джеси Варгас, а за капак загуби и от Мани Пакиао. Редкач пък падна от Дани Гарсия, а преди това взе три поредни мача.

Напоследък и двамата станаха по-популярни с проявите си извън ринга. По време на карантината украинецът качи видео клип, на който бяга от полицай. Боецът се оказа по-бърз от органа на реда и успя да му се измъкне, а след това се похвали в социалните мрежи.

Ейдриън Броунър увери, че няма да има проблеми със свалянето на килограми при завръщането си.

Нещо любопитно – през месец май той сподели намеренията си да се отдалечи от бокса и да стане рапър и уличен гангстер. През август беше осъден на 7 дни административен арест за нарушаване на условията на двугодишната му присъда.

Очаква се до края на годината да представи дългоочаквания си музикален албум.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.