Начало ММА Конър: Аз измислих колана за „най-лошо ко**ле“

Конър: Аз измислих колана за „най-лошо ко**ле“

Конър: Аз измислих колана за „най-лошо ко**ле“
0

Все още никой не е виждал пояса за „най-лошо ко**ле“, но Конър Макгрегър твърди, че го е създал. Хорхе Масвидал и Нейт Диаз ще се бият в главния мач на UFC 244, на 2 октомври в „Медисън Скуер Гардиън“, а победителят ще се окичи с това название.

„Аз измислих колана“, заяви ирландецът на спонсорско събитие в Киев.

„Аз съм дизайнерът му, това нещо видя бял свят зарад мен. Създал съм прототипа на образа, който олицетворява. Аз съм истинското „лошо ко**ле“. Заслужавам да се бия с победителя от този мач“, добави Макгрегър.

В четвъртък (24 октомври) ще даде пресконференция в Москва. На нея се очаква Конър да обяви официално голяма новина, най-вероятно кой е следващият му съперник в UFC.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.